Gezocht: data-analist (stage)

Wij zijn op zoek naar een student die aan de slag wil als data-analist. Heb jij kennis van moderne technieken en methoden? Dan is een stage bij Buildsight wellicht iets voor jou.

Het onderzoek
Buildsight verzamelt elk kwartaal afzetinformatie van belangrijke bouwmaterialen voor de woningbouw. De laatste jaren doen we dat in opdracht van de vereniging van BSX (Bouw Supply indeX) waarin de leveranciers van deze materialen vertegenwoordigd zijn. Daarmee is een interessante database opgebouwd die inzicht geeft in de ontwikkeling (van bouwfases) in de woningbouw. Lees meer over het BSX-onderzoek >>

Jouw rol
Voor de ontwikkeling van nieuwe indicatoren en inzichten op basis van de BSX-database, is Buildsight op zoek naar een data-analist die met moderne technieken en methoden nieuwe verbanden kan leggen tussen de BSX-database en andere data binnen en buiten Buildsight.

Het gaat om een uitdagende opdracht waarin een beroep wordt gedaan op je analytisch en probleemoplossend vermogen. Een opleiding Wiskunde of Econometrie vormen hiervoor een goede basis.

Grote of kleine stage
Je bent welkom voor een (afstudeer)stage van ca. een half jaar. Naast het BSX-onderzoek werk je dan ook mee aan andere onderzoeken.
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een kleine stage-opdracht waarin je je alleen inzet voor het BSX-onderzoek. In overleg met jou bepalen we de omvang – we schatten het in als een opdracht voor een aantal weken. De stage start in het eerste kwartaal van 2019. Kies je voor een grote stage, dan ben je vier à vijf dagen per week aanwezig. Kies je voor een kleine stage-opdracht, dan ben je gedurende een aantal weken een aantal dagen per week (minimaal twee) inzetbaar.
Buildsight biedt een stagevergoeding.

Wat doet Buildsight?
Buildsight is een onafhankelijk marktonderzoekbureau voor de bouwsector. Ons doel is de sector inzicht geven in actuele marktinformatie (renovatie en nieuwbouw) en deze plaatsen in de context van ontwikkelingen in de sector. We verzamelen gegevens en vertalen deze naar concrete marktinformatie. Hiermee willen we bedrijven bijstaan in hun marketing- en ondernemingsstrategie, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Buildsight werkt in opdracht van bedrijven in de toeleverende industrie, ministeries, bouwbedrijven en verschillende brancheorganisaties.
Bij Buildsight werken negen mensen, voornamelijk consultants en een bouwplaatsenquêteur.

Gevestigd in ’s-Hertogenbosch
Buildsight is gevestigd aan de Sint Jansstraat 3-5, 5211 DL ’s-Hertogenbosch (op loopafstand van het station).

Toekomst alert: stagiairs werken na hun stage soms nog wel tien, twintig jaar bij Buildsight!

Solliciteren
Is de rol van data-analist bij Buildsight iets voor jou? Stuur dan een korte motivatie en je cv naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. t.a.v. Rolf Dankers. Met vragen kun je terecht bij Rolf Dankers via telefoonnummer 073-20 60 130.

De sluitingsdatum is verlengd van 15 februari 2019 naar 28 februari 2019.

 

Contactgegevens

Adres

Buildsight b.v.
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight .nl

Google Maps

Ons pand

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Sitemap

Sitemap

Sitemap

SITEMAP Over Buildsight Wat doet Buildsight? Wie is Buildsight? Buildsight werkt voor Producten & Diensten Marktinformatie Renovatie Marktinformatie Nieuwbouw Marktonderzoek Lezingen & presentaties Buildsight Monthly Nieuws Bouwproject van de maand Updates Persberichten Blog Contact BSX Internationaal Inlog klanten

Buildsight steunt MS Research