Programma Buildsightdag 2021

Datum: 15 september 2021
Tijd: Ontvangst vanaf 12.00 uur met lunch. Het programma start om 13.00 uur. Rond 17.00 uur begint de borrel
Plaats: De Verkadefabriek te 's-Hertogenbosch

We tellen verwachtingsvol af naar de Buildsightdag 2021, met een zaal vol publiek, een programma met live optredens van interessante sprekers en een ouderwets gezellige borrel als afsluiter. Dit alles zal plaatsvinden op woensdagmiddag 15 september in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch.

Thema

Het thema van deze Buildsightdag is ‘moderniseren’: onder deze vlag zullen we aandacht besteden aan industrialisatie en digitalisering in de bouw. Het thema wordt zowel bekeken vanuit opdrachtgeversperspectief, zoals een woningcorporatie, als vanuit de bouwpraktijk.

Programma

Michel van Eekert, directeur van Buildsight, opent het symposium met een presentatie over de bouwconjunctuur en de prognose voor woning- en utiliteitsnieuwbouw.

Vervolgens is het podium aan de gastsprekers, waar zij hun visie en ervaring op het gebied van industrialisatie en digitalisering in de bouw met u delen. 

Michel van Eekert, directeur Buildsight
Michel van Eekert is directeur van Buildsight, marktonderzoeksbureau voor de bouwsector. In zijn openingspresentatie zal hij een toelichting geven op de nieuwste ontwikkelingen in de (bouw)conjunctuur en op de nieuwe prognose voor de woning- en utiliteitsnieuwbouw.

Thijs Asselbergs, hoogleraar Architectural Engineering TU Delft
Thijs Asselbergs is hoogleraar Architectural Engineering aan de TU Delft. Zijn leerstoel bevindt zich op het snijvlak van architectuur en bouwtechnologie. Vandaaruit is hij op zoek naar totale vernieuwingen in het bouwproces. Tijdens zijn presentatie neemt hij u mee in zijn ideeën over toekomstbestendig bouwen. Hoe kunnen we bijvoorbeeld flexibeler, meer industrieel en slimmer woningen in onze steden (ver)bouwen? “Nieuwbouw is de renovatie van morgen; we zoeken altijd naar mogelijkheden en oplossingen om iets beter te maken.”

Jurgen Arts, projectleider nieuwbouw Zayaz
Als aanjager en ontwikkelaar realiseerde Jurgen Arts de afgelopen 5 jaar honderden industrieel gebouwde flexwoningen. Van huurders die zelf bouwden op Minitopia in ’s-Hertogenbosch tot projectmatige modulaire woningen voor woningcorporatie Zayas. Jurgen is tevens expert flexwoningen in het Expertteam Woningbouw vanuit RVO. Zijn credo: ‘van zand tot klant binnen 9 maanden’. Daarmee zijn flexwoningen een versneller voor de woningbouw. Next step? Wat Jurgen betreft opschalen naar circulaire permanente nieuwbouw!

Marc Kooij, senior business development manager Strukton Worksphere
Marc Kooij is senior business development manager bij Strukton Worksphere en houdt zich bezig met innovatie- en strategieontwikkelingen. Ook voerde hij het tendermanagement voor de publiek private samenwerkingsprojecten (PPS) huisvesting RIVM, de ontwikkeling van Rijkskantoor De Knoop en de Hogeschool Utrecht. Marc is geschoold aan de Hanzehogeschool Groningen, waar hij werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde studeerde. In zijn presentatie gaat hij in op het nieuwe fenomeen van de Digital Twin: uit welke behoefte komt deze innovatie voort en wat betekent deze digitaliseringsslag voor de partijen in de keten?

Het programma sluit af met een vrolijk en komisch optreden van een mystery guest.

Entree

• Klanten met een Buildsightcontract: gratis
• Niet klanten: € 199
• Branchekorting (voor leden van brancheverenigingen die bij Buildsight aangesloten zijn): u krijgt € 50 korting en betaalt slechts € 149

De bovengenoemde bedragen zijn excl. btw per deelnemer. De lunch, consumpties en parkeerkosten zijn inbegrepen.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

We kijken uit naar uw komst!

 

Contactgegevens

Adres

Buildsight b.v.
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight.nl

Google Map 2019

Ons pand

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research