Programma Buildsightdag 2020

Buildsightdag: 9 september 2020 in de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch

Thema: nog 10 jaar tot 2030
Op de Buildsightdag kunt u kennis en inspiratie opdoen voor de komende jaren. Het thema is: ‘nog 10 jaar tot 2030’. Onder deze vlag geven de gastsprekers inspirerende voorbeelden die helpen om de klimaatdoelen van 2030 te halen en gaan we in op de recent verhoogde ambitie van het kabinet om in de komende 10 jaar maar liefst 845.000 nieuwe woningen te bouwen.

Programma

Michel van Eekert van Buildsight opent het symposium met een presentatie over de bouwconjunctuur en de prognose voor woning- en utiliteitsnieuwbouw.
 
Elphi Nelissen is hoogleraar Building Sustainability aan de Technische Universiteit Eindhoven en daarnaast voorzitter van het Transitieteam Circulaire Bouweconomie, SER Brabant en Brabantadvies. Zij heeft het initiatief genomen om in Helmond een nieuwe wijk te bouwen die integraal excelleert op duurzaamheid, energie, mobiliteit, participatie, gezondheid en water ten einde de kwaliteit van leven te verbeteren. Wat komt er kijken bij zo'n mega-experiment?

Jourdain Martens van Develop Inc. is bouwkundig ingenieur en managementwetenschapper. Hij bijt zich graag vast in verandervraagstukken en geniet van de zoektocht samen met klanten naar het optimum tussen energiezuinigheid, comfort, gezondheid, kosten en baten. Tijdens zijn presentatie toont hij een nieuw en vernuftig concept voor het verduurzamen van woningen, een concept dat zowel toepasbaar is voor bestaande woningen als voor nieuwbouw.

De andere gastsprekers maken we later bekend. En dat geldt ook voor de slotact, die dit keer méér van het publiek zal vragen dan alleen luisteren.

Entree
•    Klanten met een Buildsightcontract: gratis
•    Niet klanten: € 199
•    Branchekorting (voor leden van brancheverenigingen die bij Buildsight aangesloten zijn): u krijgt € 50 korting en betaalt slechts € 149

De bovengenoemde bedragen zijn excl. btw per deelnemer. De lunch, consumpties en parkeerkosten zijn inbegrepen.

Aanmelden
Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We kijken uit naar uw komst!

Datum: 9 september 2020
Tijd: Het programma start om 12.00 uur met een inlooplunch. Rond 17.30 uur begint de borrel
Plaats: De Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch

Contactgegevens

Adres

Buildsight b.v.
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight.nl

Google Map 2019

Ons pand

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research