Buildsightdag 2018

Met presentatie van de nieuwe Buildsight®prognose en een uitgebreide toelichting op alle ontwikkelingen in de conjunctuur, woning- en utiliteitsnieuwbouw. Daarnaast buigen we ons, samen met verschillende professionals uit de sector, die dag over een actueel en aansprekend thema. Met de nadruk op de praktijk bieden we u een gevarieerd programma om nog lang over na te praten. Letterlijk, onder het genot van een hapje en drankje, en figuurlijk. Het thema en de invulling van het programma zullen in de aanloop naar de Buildsightdag 2018 bekend gemaakt worden. 

Heeft u interesse om hierbij te zijn? Neemt u contact met ons op via +31 (0)73 20 60 130 of meld u aan via een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Details

Datum: 12 september in de middag

Locatie: Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch 

 

Contactgegevens

Adres

Buildsight b.v.
Sint Jansstraat 3-5
5211 DL ’s-Hertogenbosch
+31(0) 732 060 130
info@buildsight .nl

Google Maps

Ons pand

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Sitemap

Sitemap

Sitemap

SITEMAP Over Buildsight Wat doet Buildsight? Wie is Buildsight? Buildsight werkt voor Producten & Diensten Marktinformatie Renovatie Marktinformatie Nieuwbouw Marktonderzoek Lezingen & presentaties Buildsight Monthly Nieuws Bouwproject van de maand Updates Persberichten Blog Contact BSX Internationaal Inlog klanten