Buildsight bijeenkomsten

19 november 2019 - Bent u betrokken bij de totstandkoming van strategie en beleid van bedrijven en organisaties in en rond de bouw? Werkt u bij een bouwbedrijf, toeleveringsbedrijf, brancheorganisatie of dienstverlener in de bouw of overheden? Bezoek dan eens een van onze bijeenkomsten.

Buildsightbijeenkomsten 2019

13 maart: ontbijtbijeenkomst
12 juni: barbecuebijeenkomst
11 september: Buildsightdag 2019 >> bekijk het fotoverslag
11 december: ontbijtbijeenkomst

Buildsightbijeenkomsten 2020

11 maart 2020: ontbijtbijeenkomst
17 juni 2020: barbecuebijeenkomst
9 september 2020: Buildsightdag 2020
9 december 2020: ontbijtbijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u uitvoerig geïnformeerd over de ontwikkelingen in de conjunctuur, woning- en utiliteitsbouw aan de hand van de nieuwste Buildsight® prognose. Ook als u geen klant van Buildsight bent, kunt u ter kennismaking deelnemen. Neemt u dan contact op met Buildsight via info@This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Bouwsector blijft in voorhoede economische groei

14 juni 2019 - De economische groei is in Nederland in het eerste kwartaal op peil gebleven. Dit is mede te danken aan de voorspoedige ontwikkeling van de bouwsector. In het eerste kwartaal van dit jaar groeide de omzet in de bouwsector met meer dan 11 procent. Het is voor het eerst sinds de crisis dat de bouwomzet in het eerste kwartaal zo hard groeit. De bouwsector blijft een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere economische groei in Nederland.

Lees verder>>

Opnieuw blijkt grote invloed woningbouw op economie

13 maart 2019 - De investeringen in woningbouw waren jarenlang een krachtige motor achter de groei van de Nederlandse economie. Nu de groei in de woningbouw afremt, zakt daarmee ook de economische groei in.
 
De laatste maanden verslechterden de prognoses voor de ontwikkeling van de Nederlandse economie aanzienlijk vergeleken met die van vorig najaar. De belangrijkste reden daarvoor is de vertraging van de economie in de eurozone en de tegenvallende groei van de wereldhandel.

Lees verder>>

 

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research