Buildsightdag 2021

Datum: 15 september 2021
Tijd: Ontvangst vanaf 12.00 uur met lunch. Het programma start om 13.00 uur. Rond 17.00 uur begint de borrel
Plaats: De Verkadefabriek te 's-Hertogenbosch

We tellen verwachtingsvol af naar de Buildsightdag 2021, met een zaal vol publiek, een programma met live optredens van interessante sprekers en een ouderwets gezellige borrel als afsluiter. Dit alles zal plaatsvinden op woensdagmiddag 15 september in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch.

Thema

Het thema van deze Buildsightdag is ‘moderniseren’: onder deze vlag zullen we aandacht besteden aan industrialisatie en digitalisering in de bouw.

Programma

Michel van Eekert, directeur van Buildsight, opent het symposium met een presentatie over de bouwconjunctuur en de prognose voor woning- en utiliteitsnieuwbouw.

Vervolgens is het podium aan de gastsprekers, waar zij hun visie en ervaring op het gebied van industrialisatie en digitalisering in de bouw met u delen.

Het programma sluit af met een vrolijk en komisch optreden van een mystery guest.

Bekijk het hele programma >>

Entree

• Klanten met een Buildsightcontract: gratis
• Niet klanten: € 199
• Branchekorting (voor leden van brancheverenigingen die bij Buildsight aangesloten zijn): u krijgt € 50 korting en betaalt slechts € 149

De bovengenoemde bedragen zijn excl. btw per deelnemer. De lunch, consumpties en parkeerkosten zijn inbegrepen.

Aanmelden

Wilt u erbij zijn? Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

We kijken uit naar uw komst!

 

Buildsight bijeenkomsten

6 januari 2021 - Bent u betrokken bij de totstandkoming van strategie en beleid van bedrijven en organisaties in en rond de bouw? Werkt u bij een bouwbedrijf, toeleveringsbedrijf, brancheorganisatie of dienstverlener in de bouw of overheden? Bezoek dan eens een van onze bijeenkomsten.

Buildsightbijeenkomsten 2021

10 maart 2021: livestream 
9 juni 2021: ochtendsessie
15 september 2021: Buildsightdag 2021
8 december 2021: ontbijtbijeenkomst 

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u uitvoerig geïnformeerd over de ontwikkelingen in de conjunctuur, woning- en utiliteitsbouw aan de hand van de nieuwste Buildsight® prognose. Ook als u geen klant van Buildsight bent, kunt u ter kennismaking deelnemen. Neemt u dan contact op met Buildsight via info@This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Algemene voorwaarden en Sitemap

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

bekijk de algemene voorwaarden in de pdf

Buildsight steunt MS Research